Kaikki verkkopalvelut nyt samassa paketissa.

Rakennan pienyrityksille uutta kaiken kattavaa verkkopakettia, jossa yhdistyvät kaikki pienyrityksen verkkopalvelut – ja tietysti – pienyrityshintaan!

Siihen kuuluvat niin verkkosivut, verkkokauppa ja verkkouutiset kuin myös  verkkokampanjat tai halutessasi vaikkapa asiakasfoorumi online-asiakaspalvelulla höystettynä.

Ja mikä parasta, se sopii niin autokauppiaalle, pizza- tai kukkayrittäjälle, kampaajalle, liikeketjulle tai vaikka innovatiivisen startupin työvälineeksi. Tosin tuota maailmankuulua alustaa käyttää myös maailman johtavat brändit, joten voit olla varma etteivät tehot ja mahdollisuudet lopu ihan heti.

Kaiken tämän lisäksi saat palvelinalustan vuodeksi maksutta käyttöösi. Seuraavat vuodet pienyrityksille kustantaa vaivaiset 40 euroa veroineen. Jos haluat kuulla lisää uudesta palvelustani tai hyötyä helposta päivityspaketistani, klikkaa itsesi postituslistalleni.

Verkkopaketti ja sen aloitushinta on suunniteltu sopivaksi pienyrityksille, alk. 240,00 €, mutta räätälöin myös laajempia kokonaisuuksia tarpeen ja oman aikani mukaan.

Verkkopaketin kaikki palvelut (sivusto, uutiset, kauppa, foorumi) ja ominaisuudet päivitetään samalla alustalla ja sinulla on aina turvana sama taitava tukihenkilö. Lisäksi kaikki tarjoukset tai uutiset päivittyvät automaattisesti myös kaikille some-tileillesi (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn).

Klikkaa itsesi postituslistalleni, niin kuulet aiheesta pian lisää…


Tai toimi heti ja tilaa verkkosivusto! Kustannustehokkaan verkkopaketin kaikki palvelut toimivat samalla alustalla ja voit lisätä niitä myöhemmin lisää (voit aloittaa siis pelkällä sivustolla/uutisilla) ja tietenkin myös siksi, että myös oma aikasi on kultaakin kalliimpaa. Klikkaa ja aloita tästä…


Maailman suosituin verkkosivualusta sopii kaikenlaisiin tarpeisiin!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Muun muassa seuraavat globaalit megabrändit hyödyntävät WordPressiä toiminnassaan: Mercedes-Benz, Microsoft, Fortune, Toyota, Facebook, TechCrunch ja Time. Mikset sinäkin? Laadukkaat WordPress-verkkosivustot alkaen 240,00 €