Ilmaisten palveluiden toimisto

Valitettavan yleistä nykyään tämä ilmaisten palvelujen kärttäminen.

Minultakin hauskasti usein kysytään, mitä ne sellaiset kotisivut tai verkkokauppa sitten maksaisi?

Budjettia taas kysyessäni, sellaisesta ei ole sitten hajuakaan, vaan lähinnä ollaan siinä vaan ilmeisesti kuluttamassa aikaa, omaansa ja minun.

Se, että jokin markkinointipalvelu on mahdollista saada ilmaiseksi – itse tekemällä – voin sanoa, että sitä kalliimpaa en ole yleensä nähnytkään.

Yleensä valmis tuotos on jotain aivan kamalaa – vaikka itse siitä niin tykkäisikin – joko kukaan ei näe koko tuotosta (hakukoneoptimointi ja markkinointi) ja jos vaikka näkisikin – kukaan ei osta mitään (sivujen nopeus ja toiminnot).

Sitten vihdoin käännytään ammattilaisen puoleen, että olisiko mitään ideoita? Ja onhan niitä, mutta ei tosiaan ilmaiseksi.

Minunkin työaikani maksaa, samoin kuin sinun, kun teet sitä omaa markkinointia ”ilmaiseksi”, ilmeisesti ilmaisella työajallasi, joka taas on pois varsinaisesta työajastasi, jolla sinunkin pitäisi kerätä yritykseesi varoja.

Itse keskityn siihen, minkä osaan ja muun hankin muilta ammattilaisilta.

Kotisivut kun on markkinointia ja markkinoinninhan tarkoitus on tuoda rahaa kassaan – eikösjuu?

Juuri muutama päivä sitten oli taas vuorossa itse-tehdyt-verkkosivut, jotka vaatisi korjausta. Tässä oli vain yksi ongelma, hinta. Täysin uusien valmistaminen kun on halvempaa ja nopeampaa kuin jonkun harrastelijan sivujen korjaaminen.

Mutta ei minulla tällä kertaa muuta. Jatkakaa…
http://wordpress.yhteyssivu.com