Selkeät tuotteet ja läpinäkyvät hinnat

Selkeät tuotteet ja läpinäkyvät hinnat sopivat asiakkaille, jotka eivät kaipaa lisäjännitteitä.

Suomalaiseen tapaanhan kuuluu piilotella hintoja aina viimeiseen asti, ettei vaan kilpailija saisi niitä tietoonsa, eikä asiakas välttämättä heti tietäisi, mikä oikeasti maksaa mitäkin. Tai sitten se on vain toivoton tapa yrittää saada asiakas ottamaan yhteyttä. Minäkin kyllä yritän sitä omalta osaltani.

Haluan kuitenkin, että asiakkaani voivat laskea hankintansa aina rauhassa – suoraan kotisivullani, ilman aikaa kuluttavaa tarjouspyyntökierrosta. Tämän kaiken lisäksi, hinnat ovat kaikille samat. Pienille sivustoille pienet hinnat, suuremmille suuremmat.

Tietysti kilpailijani selittelevät piilotettuja/räätälöityjä hintojaan yleensä tuotanto- ja palkkakustannuksilla, sekä räätälöidyillä asiakassovelluksilla, mutta minun ei sitä tarvitse onneksi tehdä. He ovat hieman suurempia toimistoja, joiden kulut ovat aivan toista luokkaa kuin minun.

Jos sitten tehdään jotain ylimääräistä ja suurempaa kokonaisuutta, niin sen hinta on sitten tuo päivityshinta tuolla verkkokaupassani ja sen kerron aina etukäteen, mikä maksaa lisää ja minkä verran. Mutta perussivuston hinnat ovat aina kaikille samat.

Ja vaikka asiakaskuntani pääosin koostuukin pienyrityksistä, niin palvelen myös ansiokkaasti myös suurempia yrityksiä, joiden konsultoinnista minulla on varsinainen pioneeritausta. Lue tästä lisää…

Eikä minulla muuta tällä kertaa, jatkakaa ostoksille…

Yrittäjäterveisin,

Mikael