Haluatko myydä maailman suosituinta kotisivujärjestelmää?

Etsin jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja itsenäisiä myyjiä markkinoimaan WordPress-palveluja ja Facebook-kampanjoita.

Voit tehdä markkinointia ja myyntityötä etänä kotoa käsin kevytyrittäjänä tai oman yrityksesi oheismyyntinä. Jos sinulla ei ole toiminimeä, suosittelen liittymään esim. Eezy-, Ukko-, OP-tai 4eze-laskutuspalveluun kevytyrittäjäksi (liittyminen on ilmaista eikä sitouta sinua mihinkään, eikä vaikuta esim. työttömyystukeesi jos et tienaa mitään).


Myyntipalkkio on aina 25 % (alvittomasta hinnasta).

WordPress tuotteena on maailmankuulu. Sillä on rakennettu jopa 30 % webistä ja sitä käyttää 60 miljoonaa ihmistä aina yhden ’miehen’ bloggareista suuriin kansainvälisiin brändeihin. Tuote on siis 100 % paras, mitä voit asiakkaillesi tarjota! Mietihän asiaa…

Huom! Edustaja ei saa olla rekisteröitynä asiakkaansa yritykseen tai yhdistykseen, ei henkilökohtaisesti eikä oman yrityksensä edustajana. Myyntipalkkio välitetään sinulle heti seuraavana arkipäivänä, kun asiakkaasi on suorittanut oman maksunsa.

Voit myös myydä pelkkää WordPress-aloituspakettia hintaan 480,00 €, jolla asiakkaasi saa nopeasti oman verkkosivuston nettiin. Myyntipalkkiosi on tällöin 120,00 €. Tutustu tästä tuotteeseen…

Soita minulle ja kysy lisää, puh. 044 950 7222, ark. klo 9-21.

Yhteistyöterveisin,

Mikael Kytönen