free html templates
Ajatuspallo

Ajatuspallo

Täydellinen luoville ihmisille, ajattelijoille ja kaikille, jotka haluavat vapauttaa sisäisen luovuuden ja mielikuvituksen.

Tämä metallinen ihmepallo kehittää kiehtovan optisen illuusion pyöriessään. Se pitää keskittymistäsi yllä, lievittää stressiä sekä rentouttaa mielesi niin työaikana kuin vapaa-ajallakin. Se pyörii hiljaa, joten et häiritse ketään.

Mainio joululahja työporukalle tai yrittäjäkavereille! Jaa lahjaksi tai sujauta työntekijäsi pöydälle merkiksi hyvin tehdystä työstä. Värit: metallin hopea-, rubiini-, teräs- ja kultahohtoinen. Ilmainen kotiinkuljetus! Katso video...

Ale 50 %   14,63 €   29,26 €

llmainen kotiinkuljetus 7-15 päivässä, kun tilaat väh. 4 kpl ja saat koko väripaletin!

Ilmainen kuljetus: 22-41 päivää. Palautusoikeus: 30 pv. Värit: metallin hopea-, rubiini-, teräs- ja kultahohtoinen. Materiaali: metalli/alumiini. Nettopaino: 110 g. Koko: n. 4*4*4cm (paketti 5*5*5cm). Käyttö: sormilla näpertely, työpöydällä koristeena.

PayPal
Ajatuspallo

Mietiskelyyn

Ajatuspallo

Keskittymiseen

Tarina ajatuspallon takana

Lyhyt oppimäärä mielen rauhoittamisesta

No niin. Ajatuspallohan on vallan hienosti työstetty pöytälelu kaikille konttorirotille, joka pyöriessään kehittää kiehtovan optisen illuusion. Pyöräytä sitä sormillasi vain paljastaaksesi sen jatkuvasti virtaavan kierukan ja sen mieleen taipuvan vaikutuksen.

Kineettisen taiteen pala, joka kutsuu sinut muuttamaan sen tarkkaan suunnitellusta muodosta hypnoottiseksi optiseksi illuusioksi. Pyöriessään se luo, ei vain melkein, vaan todella maagisen vaikutelman, joka näyttää siltä, ​​että jatkuvasti virtaava kierre sulautuisi pöydän pintaan. 

Se on suunniteltu pyörimään millä tahansa pöydällä tai tasaisella pinnalla. Vahva runko ja sileä pinta tekevät siitä todella miellyttävän hypistellä. Se pyörii kuitenkin niin hiljaa, joten et häiritse ketään ympärilläsi.

Se on täydellinen kaikille luoville ihmisille, päättäjille, ajattelijoille ja kaikille, jotka haluavat vapauttaa sisäisen luovuuden ja mielikuvituksen. Se pitää keskittymistä yllä, lievittää stressiä ja rentouttaa mielesi niin työaikoina kuin vapaa-aikanakin. 

Uskommekin todella, että optinen illuusio on ainutlaatuinen tapa tuoda mielenrauhaa kenelle tahansa meistä. Se tekee tästä maagisesta pallosta, todella upeasta ja omaperäisestä lahjasta, jotakin aivan ainutlaatuista.

Jokainen pallo on suunniteltu huomioiden pienimmätkin yksityiskohdat ja rakennettu kestämään eliniän. Joten paljon huonommankin lahjan voisit valita - ja kalliimman!

Kokemukset kuvineen Instaan tagilla: #ajatuspallo

Tuotteet saatavilla vain rajoitetun ajan!

Tee ostoksesi tänään, niin osa joululahjoista on sitten hoidettu.

Jaa ajatuspallo profiilissasi

HALUATKO OMAN KAMPANJAKAUPAN JA DROPSHIPPING-TUOTTEET, ALK. 300 €?