online site builderMiten tehdä 

lisää tulosta?

Eli kuinka saada lisää asiakkaita, liidejä ja myyntiä...

Mitä ovat kampanjasivut ja miksi niistä on hyötyä?

Kampanjan laskeutumissivu eli kampanjasivu on valtava potentiaalinen arvolähde jokaiselle yrittäjälle tai vaikuttajalle, jolla on kampanjatuote, selkeä palvelu, tapahtuma tai kilpailu.

Tiettyyn tarkoitukseen suunniteltuina kampanjasivut ottavat vastaan liikennettä tarkoituksenaan hankkia potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteita, saada heidät ostamaan kampanjatuote, tilaamaan palvelu, osallistumaan tapahtumaan tai kilpailuun, lukemaan aiheita, katsomaan videota, seuraamaan sosiaalisessa mediassa tai oikeastaan mitä tahansa... 

Kampanjasivua on helppo analysoida ja se on erityisesti suunniteltu tekemään enemmän tuloksia sekä luomaan tietoisuutta tuotteesta, palvelusta tai tapahtumasta.

Kampanjasivu sopii erinomaisesti myös esim. kevytyrittäjän palvelulle (demo) sekä mm. Dropshipping-tuotteen tai -tuoteperheen (3-6 kpl) myyntiin, lue lisää...

Laskeutumissivun lähtökohdat

Ammattimainen

Ammattilaisen suunnittelema kampanjasivu on nopea, turvallinen ja toimivaksi havaittu.

Palkitseva

Sivun tehtävänä on toimia tarkoituksen mukaisesti, myydä sekä antaa lisäarvoa yritykselle.

Responsiivinen

Sivun tulee tietysti toimia niin tietokoneella, läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Hakukoneoptimoitu

Sivut ovat Googlen suosiossa, eikä syyttä. Hakukoneoptimoinnin tehostaminen on helppoa.

Nykyaikainen

Sivujen tekniikka on nykyaikaista, turvallista ja toimivaa, joka sis. myös turvallisuuspäivitykset.

Räätälöitävä

Kampanjasivua voidaan muokata kampanjan edetessä ja sitä voidaan käyttää uuden pohjana.

USEITA
KÄVIJÄN
TOIMINTOJA
EDISTÄVIÄ
LOHKOJA

Toimintopainikkeet

Toimintopainike voi sisältää kehotuksen soittaa, täyttää lomake, lukea lisää ja siirtyä haluttuun paikkaan sivustolla tai muualle netissä.

Räätälöidyt lomakkeet

Lomakkeet voivat; pyytää tarjouspyyntöjä, tehdä asiakaskyselyjä, kerätä sähköpostilistaa tai osallistumispyyntöjä tapahtumiin/kilpailuihin.

Tilausjärjestelmät

Tilausjärjestelmät voivat olla ulkopuolisia sovelluksia, joilla kerätään ostajilta/osallistujilta maksuja tai tehdään esim. ajanvarauksia.

KAMPANJALLA
TAVOITAT JA KERÄÄT

ostajia, liidejä, soittajia, varauksia, vastaajia, seuraajia, lukijoita, osallistujia, sähköposteja tai lisäät tunnettuutta.

Tee tulosta kampanjalla! Valitse huipputuote ja markkinoi sitä kohdennetusti sosiaalisessa mediassa.
  1. VALITSE TUOTE - Tuote voi olla myös palvelu, tapahtuma tai kilpailu. Kauttani löydät myös sinulle sopivan Dropshipping-tuotteen, jos olet kiinnostunut suoramyynnin aloittamisesta. Kampanjan suunnittelu suoraan tuotteen tiedoista, nyt alk. 360 € (sis. 1+4 ruutua, norm. 480 €, alv 0 %).
  2. TILAA KAMPANJASIVU - Kampanjasivun suunnitteleminen alkaa 240 eurosta (sis. kansiruudun, jossa haluttu toimintokutsu tai lomake). Lisäksi saat ruutusuunnittelut nyt puoleen hintaan. Esim. viiden ruudun (1+4) pituinen kampanjasivu kustantaa sinulle vain 300 € (norm. 360 €, alv 0 %).
  3. MARKKINOI KOHDENNETUSTI - Hyviä kohdennettuja tuloksia saat mm. Facebook- ja Instagram-mainonnalla. Kampanjoiden seuraaminen on helppoa ja niitä voi muokata lennosta tulosten mukaan. Alkumainontaan kannattaa sijoittaa vähintään 20 € per päivä (n. 600 €/kk).
  4. KERÄÄ KOHDERYHMÄÄ - Kirjaa asiakkaittesi tiedot ylös! Kerää sähköpostilistaa ja esim. Facebook/Instagram-tykkääjiä. Jos nämä kanavat ovat jo hallussasi ja myymäsi tuote on "profiilisi" sopiva, on sinulla olemassa jo mitä mainioin kohderyhmä (some-vaikuttajat huom!).
  5. TUUMASTA TOIMEEN - Sitten vaan palaat kohtaan 1 ja alat toimia! Menestys vaatii toimintaa. Muista myös käyttää hyödyksesi jo olemassa olevaa asiakasrekisteriäsi. Sillä asiakkaille, jotka ovat jo ostaneet, on aina helpompi myydä...

Entä maksuliikenne?

ALOITA PAYPAL-MAKSUILLA

Myyntikampanjan aloittamiseen tarvitset vain maksuttoman PayPal-maksutilin ja asiakkaasi voivat suorittaa maksunsa myös pankki- ja luottokortilla. Myös muut maksutavat ja tilausmuodot ovat luonnollisesti integroitavissa.

Kampanjasivun aloituspaketti 240 €

Ale 50 % ruutuhinnoista

Nyt vain 15 €/ruutu (norm. 30 €, alv 0%).
Tarjous voimassa vain lokakuun 2019.

15 €

Sisältösuunnittelu

Ruutuhinta sisältää sivun layoutin suunnittelun sekä elementtien sijoittelun ja valmistelun.

15 €

Tekstisuunnittelu

Ruutuhinta sisältää eri elementtien otsikoiden, sisällön sekä painiketekstien suunnittelun.

15 €

Kieliversion julkaisu

Ruutuhinta sisältää alkuperäisen kieliversion kopioimisen vieraalla kielellä elementteihin.

Kampanjasivu sopii erinomaisesti myös esim. kevytyrittäjän palvelulle (demo) sekä mm. Dropshipping-tuotteen tai -tuoteperheen (3-6 kpl) myyntiin, lue lisää...

SuperShop.One

Laskeutumissivun esittely

SuperShop.One keskittyy olennaiseen ja myy jatkuvasti uusia dropshipping-menestystuotteita sosiaalisen median markkinoilla FB/IG-mainoksilla.
Oletko kiinnostunut Dropshippingistä? Lue lisää...

Esimerkkejä kampanjasivuista...

Yksinkertainen soitto- ja/tai lomakeajanvaraus asiakkaillesi tuo selkeyttä toimintaasi. Markkinoilla olevat ajanvarausjärjestelmät ovat varmasti kivoja, mutta jopa minä tiedän, että todellinen tilaaja haluaa aina säätää hieman omiaan ennen tuloaan. Ja niitä toiveita ei sitten tilaussivulta löydykään.

Ilman kunnollista sähköpostilistaa, on kuin heittäisi rahaa roskiin! Tällä ryhmällä pitää vähintään olla yksi kunnollinen muokattava kampanjasivu, jolla kerätään sähköposteja tai ilmoittautumisia.

Juhlapäivien sankari! Jos kukkakaupalla ei ole vielä omaa kampanjasivua, jota voidaan muokata aina seuraavan juhlapäivän kohdalla, niin silloin on viimeistään herättävä niiden tehokkuuteen.

Kaikista selkein tapa markkinoida erilaisia tapahtumia, on tuoda kävijät suoraan omalle selkeälle tapahtumasivulleen, jossa myös ilmoittautuminen ja/tai maksaminen tapahtuu.

Selkeän tyylikäs lista päivän menusta herkullisine kuvineen houkuttelee ihmisiä ravintolaasi tai lounaskahvilaasi entistä tehokkaammin, eikä heidän tarvitse etsiä sitä erikseen kotisivuilta.

Yllä hieman esimerkkejä kampanjasivujen käyttötarkoituksista ja hyödyistä, mutta yrittäjällä kuin yrittäjällä on monesti mielessä jotakin hyvin mielenkiintoista ja siihen onkin sitten hyvä keskittyä ihan oman kampanjasivun turvin.

Kuka kamppikset tekee?

Mikaelin tiimiMikael tässä hei!

Olen senior-tason internet-pioneeri ja konsultoin jo yli 20 vuotta suomalaisia yrityksiä heidän kaikissa internet-strategioissaan.

Palvelukonseptiini kuuluu kaikki verkkopalvelut – niin perinteiset verkkosivut kuin myös verkkokaupat ja verkkokampanjatkin.

Listoillani on myös useita innovatiivisia nuoria, freelancereita ja kevytyrittäjiä suunnittelijoina sekä myyjinä. Oletko nuori ja asia kiinnostaa? Soita ja kysy lisää...

Mikael Kytönen

Yhteyssivu.com
Puh. 044 950 7222
@mikaelkytonen

Mikaelin elämä lukuina

Kokemus puhdasta rautaa!

20

20 v konsultointia

25

25 v nettiä

30

30 v yrittämistä

50

50 v täyttä elämää


"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." -Ayrton Senna, 3 times WC, F1 driver, The Legend

Postia Mikaelilta

Tilaa hyödyllisiä vinkkejäni digimarkkinoinnista, Dropshippingistä ja kaikista muista digipalveluistani. Pidän huolen yksityisyydestäsi.

Mikaelin menossa mukana

AliDropship

AliDropship

AliDropship toimittaa asiakkaidemme Dropshipping-tuotteet minne tahansa.

Bluehost

Bluehost

Bluehost tarjoaa järeän verkkokaupan alustan, missä päin maailmaa tahansa.

Vistaprint

Vistaprint

Vistaprint toimittaa asiakkaidemme tarvitsemat printtimateriaalit nopeasti.

Jäikö jokin mietityttämään?

Soita minulle, puh. 044 950 7222 ja kartoitetaan tarpeesi.

Tai lähetä minulle viestiä...

Seuraa minua kanavallasi...

Copyright © 2019 Mikael Kytönen
Ota yhteyttä   Rekisteriseloste