free web creation software


Miten yrityksesi on
valmistautunut sesonkeihin?

Sesonki- ja viikkokampanjat

Erilaisia juhla- ja merkkipäiviä, kuten myös sesonkijaksoja on Suomessa useita ja niitä kannattaa käyttää monin tavoin hyödykseen omassa markkinoinnissaan, kuten myös viikottain vaihtuvia, jatkuvia kampanjoita. Tämän sivun tarjoukset ovat voimassa marraskuun loppuun asti.

TULEVAT KAMPANJAT

Black Friday 29. marraskuuta, perjantaina
Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on siellä kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. 

Isänpäivä

Tulevat kampanjat:

6.12. Itsenäisyyspäivä (pe)
24.-26.12. Joulu (ti-to)
31.12. Uusi Vuosi (ti)
1.-31.1.- Tammikuun ale


LISÄÄ MYYNTIÄ, LIIDEJÄ JA ASIAKKAITA

Kampanjalla tuloksia!

Kampanja- ja laskeutumissivuja on helppo analysoida ja ne on erityisesti suunniteltu tekemään enemmän tuloksia sekä luomaan tietoisuutta tuotteesta, palvelusta tai tapahtumasta.

Kampanjasivun lähtökohdat

Ammattimainen

Ammattilaisen suunnittelema kampanjasivu on nopea, turvallinen ja toimivaksi havaittu.

Palkitseva

Sivun tehtävänä on toimia tarkoituksen mukaisesti, myydä sekä antaa lisäarvoa yritykselle.

Responsiivinen

Kampanjasivut toimivat niin tietokoneella, läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Hakukoneoptimoitu

Kampanjasivut ovat Googlen suosiossa, eikä syyttä. Kampanjat tehostavat näkyvyyttäsi.

Nykyaikainen

Sivujen tekniikka on nykyaikaista, turvallista sekä toimivaa, ja se sis. myös turvallisuuspäivitykset.

Räätälöitävä

Kampanjasivua voidaan muokata kampanjan edetessä ja sitä voidaan käyttää uuden pohjana.

Täsmällisellä tarjouksella tuloksia!

Tiettyyn tarkoitukseen suunniteltuina kampanja- ja laskeutumissivut ottavat vastaan liikennettä tarkoituksenaan hankkia potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteita, saada heidät ostamaan sesonki- tai tarjoustuote, tilaamaan palvelu, osallistumaan tapahtumaan tai kilpailuun, lukemaan aiheita, katsomaan videota, seuraamaan sosiaalisessa mediassa tai oikeastaan mitä tahansa...  

Toimintopainikkeet

Toimintopainike voi sisältää kehotuksen soittaa, täyttää lomake, lukea lisää ja siirtyä haluttuun paikkaan sivustolla tai muualle netissä.

Räätälöidyt lomakkeet

Lomakkeet voivat; pyytää tarjouspyyntöjä, tehdä asiakaskyselyjä, kerätä sähköpostilistaa tai osallistumispyyntöjä tapahtumiin/kilpailuihin.

Tilausjärjestelmät

Tilausjärjestelmät voivat olla ulkopuolisia sovelluksia, joilla kerätään ostajilta/osallistujilta maksuja tai tehdään esim. ajanvarauksia.

Kampanjalla
tavoitat ja keräät

ostajia, liidejä, soittajia, varauksia, vastaajia, seuraajia, lukijoita, osallistujia, sähköposteja tai lisäät tunnettuutta.

Tee tulosta kampanjalla! Tee hyvä tarjous ja markkinoi sitä kohdennetusti sosiaalisessa mediassa.
  1. VALITSE TUOTE - Tuote voi olla myös palvelu, tapahtuma tai kilpailu. Kauttani löydät myös sinulle sopivan Dropshipping-tuotteen, jos olet kiinnostunut suoramyynnin aloittamisesta. 
  2. TILAA KAMPANJASIVU - Kampanjan aloituspaketti vain 240 € (sis. laskeutumissivun kansikuvan otsikoilla, toimintoruudulla, lomakkeella, kartalla, loppuosalla sekä palvelintilalla; omalla verkkotunnuksella, sähköposteilla, kampanjakalentereilla, asiakasrekisterillä sekä kävijäanalyysillä).
  3. MARKKINOI KOHDENNETUSTI - Hyviä kohdennettuja tuloksia saat mm. Facebook- ja Instagram-mainonnalla. Kampanjoiden seuraaminen on helppoa ja niitä voi muokata lennosta tulosten mukaan. Alkumainontaan kannattaa sijoittaa väh. 20 €/pv (n. 600 €/kk) tai yhden päivän tehokampanjaan väh. 100 €.
  4. KERÄÄ KOHDERYHMÄÄ - Kirjaa asiakkaittesi tiedot ylös! Kerää sähköpostilistaa ja esim. Facebook/Instagram-tykkääjiä. Jos nämä kanavat ovat jo hallussasi ja myymäsi tuote on "profiilisi" sopiva, on sinulla olemassa jo mitä mainioin kohderyhmä (some-vaikuttajat huom!).
  5. TUUMASTA TOIMEEN - Sitten vaan palaat kohtaan 1 ja alat toimia! Menestys vaatii toimintaa. Muista myös käyttää hyödyksesi jo olemassa olevaa asiakasrekisteriäsi. Sillä asiakkaille, jotka ovat jo ostaneet, on aina helpompi myydä...

Entä maksuliikenne?

ALOITA
PAYPAL-MAKSUILLA

Myyntikampanjan aloittamiseen tarvitset vain maksuttoman PayPal-maksutilin ja asiakkaasi voivat suorittaa maksunsa myös pankki- ja luottokortilla. Myös muut maksutavat ja tilausmuodot ovat luonnollisesti integroitavissa.

Kampanjapaketti
vain 240 €*

Kampanjasivut omalla verkkotunnuksella ja seurannalla!

Kampanjapaketin jälkeen maksat vain kampanjan lisäsuunnittelusta, 60 €/h. *) Kampanjapaketin hinta sisältää visuaalisen, toiminnallisen sekä teknisen suunnittelun: laskeutumissivun kansikuvan otsikoilla, toimintoruudulla, lomakkeella, kartalla, loppuosalla sekä palvelintilalla: Saat kampanjalle oman verkkotunnuksen (SSL), sähköpostit, kampanjakalenterit, asiakasrekisterin sekä kävijäanalyysit (arvo n. 40 €/1. vuosi). Tarjous voimassa vain marraskuun 2019 loppuun asti. Tilattuasi kampanjapaketin, otan sinuun yhteyttä heti seuraavana arkipäivänä.

Kampanjaviikot vain 20 €/vk, kysy lisää! - Katso voimassa oleva erikoistarjous!

20 €

Sisältösuunnittelu

Ruutuhinta sisältää sivun layoutin suunnittelun sekä elementtien sijoittelun ja valmistelun.
Hinta suunnilleen, tuntihinta 60 €.

20 €

Tekstisuunnittelu

Ruutuhinta sisältää eri elementtien otsikoiden, sisällön sekä painiketekstien suunnittelun.
Hinta suunnilleen, tuntihinta 60 €.

20 €

Kieliversion julkaisu

Ruutuhinta sisältää alkuperäisen kieliversion kopioimisen vieraalla kielellä elementteihin.
Hinta suunnilleen, tuntihinta 60 €.

Tarjous on voimassa marraskuun ajan!

Kampanjasivu sopii erinomaisesti myös esim. kevytyrittäjän palvelulle (demo) sekä mm. dropshipping-tuotteen (demo) tai -tuoteperheen (2-8 kpl) myyntiin (demo), lue lisää dropshippingistä...

Kampanjasivun käyttökohteita...

Yksinkertainen soitto- ja/tai lomakeajanvaraus asiakkaillesi tuo selkeyttä toimintaasi. Markkinoilla olevat ajanvarausjärjestelmät ovat varmasti kivoja, mutta jopa minä tiedän, että todellinen tilaaja haluaa aina säätää hieman omiaan ennen tuloaan. Ja niitä toiveita ei sitten tilaussivulta löydykään. Ps. Minkälaisia Halloween-kampauksia teidän yrityksenne tarjoaa?

Ilman kunnollista sähköpostilistaa, on kuin heittäisi rahaa roskiin! Tällä ryhmällä pitää vähintään olla yksi kunnollinen muokattava kampanjasivu, jolla kerätään sähköposteja tai ilmoittautumisia. Miten sinun palvelusi erottuu kilpailijoistasi?

Juhlapäivien sankari! Jos kukkakaupalla ei ole vielä omaa kampanjasivua, jota voidaan muokata aina seuraavan juhlapäivän kohdalla, niin silloin on viimeistään herättävä niiden tehokkuuteen. Onko juhlapäiväsesongit jo liikkeellänne hallussa?

Kaikista selkein tapa markkinoida erilaisia tapahtumia, on tuoda kävijät suoraan omalle selkeälle tapahtumasivulleen, jossa myös ilmoittautuminen ja/tai maksaminen tapahtuu. Lisäksi oman ainutlaatuisen verkkotunnuksen ja sähköpostin hankkiminen tapahtumalle kustantaa vain n. 40 €.

Selkeän tyylikäs lista päivän menusta herkullisine kuvineen houkuttelee ihmisiä ravintolaasi tai lounaskahvilaasi entistä tehokkaammin, eikä heidän tarvitse etsiä sitä erikseen kotisivuilta. Ohjaatko sinäkin vielä ihmiset lounaslistan ääreen ravintolan kotisivuille? Ei kannattaisi.

Sesonkituotteita- ja palveluita tarjotaan esim. vuodenaikojen mukaan sekä tietysti eri juhlapäivinä ja muina erikoispäivinä, kuten Black Friday ja Halloween. Syksyksi haravoita ja talvirenkaita, kesäksi mökkikamppeita jne. Black Fridayna on hyvä myös yrittää päästä eroon varastoon jämähtäneistä tuotteista. Ja muista! Esim. Äiti- ja Isänpäivät sekä tietysti Joulu on kampanjoiden kulta-aikaa!

KAMPANJA ON

YKSINKERTAINEN VIESTI VISUAALISELLA KEHOTTEELLA
JOKA JOHTAA HALUTTUUN LOPPUTULOKSEEN
TOIMINTAAN

Kuka kamppikset tekee?

Mikaelin tiimiMikael tässä hei!

Olen senior-tason internet-pioneeri ja konsultoin jo yli 20 vuotta suomalaisia yrityksiä heidän kaikissa internet-strategioissaan.

Palvelukonseptiini kuuluu kaikki verkkopalvelut – niin perinteiset verkkosivut kuin myös verkkokaupat ja verkkokampanjatkin.

Listoillani on myös useita innovatiivisia nuoria, freelancereita ja kevytyrittäjiä suunnittelijoina sekä myyjinä. Oletko nuori ja asia kiinnostaa? Soita ja kysy lisää...

Mikael Kytönen

Yhteyssivu.com
Puh. 044 950 7222
@mikaelkytonen

Viimeisimmät uutiskirjeet...

Postia Mikaelilta

Tilaa hyödyllisiä vinkkejäni digimarkkinoinnista, Dropshippingistä ja kaikista muista digipalveluistani. Pidän huolen yksityisyydestäsi.

Mikaelin elämä lukuina

Kokemus puhdasta rautaa!

20

20 v konsultointia

25

25 v nettiä

30

30 v yrittämistä

50

50 v täyttä elämää

Työnäytteitä kampanjasivuista

Kampanjatuotteet

Kampanjatuotteet

Esimerkki asiakkaan kampanjatuotesivusta...

Asuntokaupat

Asuntokaupat

Esimerkki yksityiselle tehdystä asuntoilmoitussivusta...

Kampanjakaupat

Kampanjakaupat

Esimerkki yhdestä tuoteryhmästä koostuvasta kampanjakaupasta...

Mikaelin menossa mukana

AliDropship

AliDropship

AliDropship toimittaa asiakkaidemme Dropshipping-tuotteet minne tahansa.

Bluehost

Bluehost

Bluehost tarjoaa järeän verkkokaupan alustan, missä päin maailmaa tahansa.

Vistaprint

Vistaprint

Vistaprint toimittaa asiakkaidemme tarvitsemat printtimateriaalit nopeasti.

Jäikö jokin mietityttämään?

Soita minulle, puh. 044 950 7222 ja kartoitetaan tarpeesi.

Seuraa minua kanavallasi

Jaa sivu somessa

Copyright © 2019 Mikael Kytönen
Ota yhteyttä   Tietosuojaseloste   Contact Us