web design templates


Joulu on pian...

Onko joulukampanjasi kunnossa?

* Tehokkaat kampanjasivut ja myyvät kotisivut
* Verkkosivustot, blogit, foorumit ja kaupat

Jouluaatto 24. joulukuuta, tiistaina
Joulu on vuosittainen joulukuun loppuun sijoittuva juhla. Se on vanha ja yleinen juhla eri puolilla maailmaa. Kristityt viettävät joulua Jeesuksen syntymän muistoksi. Useimmissa maissa joulupukin hahmo, joululahjat ja yhdessäolo ovat keskeinen osa joulua.

Joulu

Kampanjalla tuloksia

Kampanjan laskeutumissivuja on helppo analysoida ja ne on erityisesti suunniteltu tekemään enemmän tuloksia sekä luomaan tietoisuutta tuotteesta, palvelusta tai tapahtumasta. Palvelu sopii myös kotisivuksi yksityisyrittäjälle tai kivijalkaliikkeelle.

Ammattimainen

Ammattilaisen suunnittelema laskeutumissivu on nopea ja toimiva.

Palkitseva

Kampanjan tehtävänä on toimia tarkoituksen mukaisesti, myydä ja antaa lisäarvoa.

Responsiivinen

Laskeutumissivut toimivat niin tietokoneella, läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Hakukoneoptimoitu

Laskeutumissivut ovat Googlen suosiossa. Kampanjat tehostavat näkyvyyttäsi.

Nykyaikainen

Laskeutumissivujen tekniikka on nykyaikaista, turvallista sekä toimivaa.

Päivitettävä

Laskeutumissivua voidaan päivittää lennosta tai käyttää uuden kampanjan pohjana.

Kampanjapaketti
loppuvuoden vain 240 €*

Kampanjasivut omalla verkkotunnuksella ja seurannalla!

Saat tehokkaan kampanjasivun...

- kansikuvan otsikoilla
- toimintoruudulla
- yhteyslomakkeella
- karttasijainnilla
- loppuosalla

Omalla verkkotunnuksella...

- verkkotunnuksella (SSL)
- sähköposteilla
- kampanjakalentereilla
- asiakasrekisterillä
- kävijäanalyyseilla

Tarvittaessa nopeasti...

Tilattuasi kampanjapaketin, sinuun otetaan yhteyttä heti seuraavana arkipäivänä. Tarvittaessa saat oman laskeutumissivun jo muutaman päivän päästä käyttöösi!

*) Lanseeraushintaan! Ensi vuonna 2020 normaalihinta on 480 € + palvelintila. Saat siis kampanjapohjasi suunnittelun ja toteutuksen vielä tämän vuoden hinnalla, jonka jälkeen maksat vain tehdyistä päivityksistä. Kampanjapaketin hinta 240 € sisältää visuaalisen, toiminnallisen ja teknisen suunnittelun, sekä palvelintilan verkkotunnuksella ja sähköposteilla.

Kuka kamppikset tekee?

Mikaelin' tiimi


Olen senior-tason internet-pioneeri ja konsultoin jo yli 20 vuotta suomalaisia yrityksiä heidän kaikissa internet-strategioissaan.

Palvelukonseptiini kuuluvat kaikki verkkopalvelut; perinteiset kotisivut, blogit, foorumit ja kaupat kuin myös nämä kovaa tulosta tekevät verkkokampanjanikin.

Listoillani on myös useita innovatiivisia nuoria web-suunnittelijoina
 sekä some-vaikuttajia ja kevytyrittäjiä markkinointipuolella.

Yrittäjäterveisin,

Mikael Kytönen

Mikael Kytönen

Työnäytteitä kampanjoista

Dropshipping

Kampanjapalvelu

Tietoa Dropshippingistä eli tavaran myynnistä ilman varastoa, maailmanlaajuisesti.

Proproperties.pro

Asunnonvälitys

Proproperties.pro välittää loma-asuntoja Espanjassa myös suomalaisille asiakkaille.

Kaunishius Heleena

Parturikampaamo

Kaunishius Heleena halusi myyvät kotisivut, josta löytyy selkeästi ja nopeasti kaikki oleellinen tieto.

Supershop.One

Kampanjatuote

Englantilaisen asiakkaan kampanjatuotesivu, joka perustuu amerikkalaiseen mainontaan.

Asunto Punta Primasta

Asuntoilmoitus

Lasketumissivuksi valjastettu asuntoilmoitus, jossa keskitytään yksityishenkilön myymään asuntoon.

DropShop

Kampanjakauppa

Esimerkki yhdestä tuoteryhmästä koostuvasta kampanjakaupasta. Tuotteita 1-8 kpl.

Mikaelin elämä lukuina

Kokemus puhdasta rautaa!

20

20 v konsultointia

25

25 v internettiä

30

30 v yrittämistä

50

50 v elämää

Sesonki- ja viikkokampanjat

Erilaisia juhla- ja merkkipäiviä, kuten myös sesonkijaksoja on Suomessa useita ja niitä kannattaa käyttää monin tavoin hyödykseen omassa markkinoinnissaan, kuten myös viikottain vaihtuvia, jatkuvia kampanjoita. Tämän sivun tarjoukset ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti, ellei toisin ilmoiteta.

KAMPANJAKALENTERI

LISÄÄ ASIAKKAITA JA LIIDEJÄ


Täsmällisellä tarjouksella tuloksia!

Tiettyyn tarkoitukseen suunniteltuina kampanjan laskeutumissivut ottavat vastaan liikennettä tarkoituksenaan hankkia potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteita, saada heidät ostamaan sesonki- tai tarjoustuote, tilaamaan palvelu, osallistumaan tapahtumaan tai kilpailuun, lukemaan aiheita, katsomaan videota, seuraamaan sosiaalisessa mediassa tai oikeastaan mitä tahansa...  

Lähtökohtana
asiakkaan aktivointi

Toimintopainikkeet

Toimintopainike voi sisältää kehotuksen soittaa, täyttää lomake, lukea lisää, vastata kyselyyn tai siirtyä haluttuun paikkaan sivustolla tai internetissä.

Räätälöidyt lomakkeet

Lomakkeet voivat pyytää tarjouspyyntöjä, tehdä asiakaskyselyjä, kerätä sähköpostilistaa tai osallistumispyyntöjä tapahtumiin sekä kilpailuihin.

Tilausjärjestelmät

Tilausjärjestelmät voivat olla ulkopuolisia web-sovelluksia, joilla kerätään ostajilta/osallistujilta maksuja tai tehdään esimerkiksi ajanvarauksia.


Kampanjalla
tavoitat ja keräät

ostajia, liidejä, soittajia, varauksia, vastaajia, seuraajia, lukijoita, osallistujia, sähköposteja tai lisäät tunnettuutta.

Tee tulosta kampanjalla! Tee hyvä tarjous ja markkinoi sekä seuraa sitä kohdennetusti sosiaalisessa mediassa.
  1. VALITSE TUOTE - Tuote voi olla myös palvelu, tapahtuma tai kilpailu. Kauttani löydät myös sinulle sopivan Dropshipping-tuotteen, jos olet kiinnostunut suoramyynnin aloittamisesta. 
  2. TILAA KAMPANJASIVU - Kampanjan aloituspaketti vain 240 € (sis. laskeutumissivun kansikuvan otsikoilla, toimintoruudulla, lomakkeella, kartalla, loppuosalla sekä palvelintilalla; omalla verkkotunnuksella, sähköposteilla, kampanjakalentereilla, asiakasrekisterillä sekä kävijäanalyysillä).
  3. MARKKINOI KOHDENNETUSTI - Hyviä kohdennettuja tuloksia saat mm. Facebook- ja Instagram-mainonnalla. Kampanjoiden seuraaminen on helppoa ja niitä voi muokata lennosta tulosten mukaan. Alkumainontaan kannattaa sijoittaa väh. 20 €/pv (n. 600 €/kk) tai yhden päivän tehokampanjaan väh. 100 €.
  4. KERÄÄ KOHDERYHMÄÄ - Kirjaa asiakkaittesi tiedot ylös! Kerää sähköpostilistaa ja esim. Facebook/Instagram-tykkääjiä. Jos nämä kanavat ovat jo hallussasi ja myymäsi tuote on "profiilisi" sopiva, on sinulla olemassa jo mitä mainioin kohderyhmä (some-vaikuttajat huom!).
  5. TUUMASTA TOIMEEN - Sitten vaan palaat kohtaan 1 ja alat toimia! Menestys vaatii toimintaa. Muista myös käyttää hyödyksesi jo olemassa olevaa asiakasrekisteriäsi. Sillä asiakkaille, jotka ovat jo ostaneet, on aina helpompi myydä...


Entä maksuliikenne?

ALOITA
KORTTIMAKSUILLA

Kampanjan aloittamiseen tarvitset vain maksuttoman PayPal-maksutilin ja asiakkaasi voivat suorittaa maksunsa myös oman maansa pankki- ja luottokorteilla. Myös muut maksutavat ja tilausmuodot ovat luonnollisesti integroitavissa.

Yksinkertainen soitto- ja/tai lomakeajanvaraus asiakkaillesi tuo selkeyttä toimintaasi. Markkinoilla olevat ajanvarausjärjestelmät ovat varmasti kivoja, mutta jopa minä tiedän, että todellinen tilaaja haluaa aina säätää hieman omiaan ennen tuloaan. Ja niitä toiveita ei sitten tilaussivulta löydykään. Ps. Minkälaisia Halloween-kampauksia teidän yrityksenne tarjoaa?

Ilman kunnollista sähköpostilistaa, on kuin heittäisi rahaa roskiin! Tällä ryhmällä pitää vähintään olla yksi kunnollinen muokattava kampanjasivu, jolla kerätään sähköposteja tai ilmoittautumisia. Miten sinun palvelusi erottuu kilpailijoistasi?

Juhlapäivien sankari! Jos kukkakaupalla ei ole vielä omaa kampanjasivua, jota voidaan muokata aina seuraavan juhlapäivän kohdalla, niin silloin on viimeistään herättävä niiden tehokkuuteen. Onko juhlapäiväsesongit jo liikkeellänne hallussa?

Kaikista selkein tapa markkinoida erilaisia tapahtumia, on tuoda kävijät suoraan omalle selkeälle tapahtumasivulleen, jossa myös ilmoittautuminen ja/tai maksaminen tapahtuu. Lisäksi oman ainutlaatuisen verkkotunnuksen ja sähköpostin hankkiminen tapahtumalle kustantaa vain n. 40 €.

Selkeän tyylikäs lista päivän menusta herkullisine kuvineen houkuttelee ihmisiä ravintolaasi tai lounaskahvilaasi entistä tehokkaammin, eikä heidän tarvitse etsiä sitä erikseen kotisivuilta. Ohjaatko sinäkin vielä ihmiset lounaslistan ääreen ravintolan kotisivuille? Ei kannattaisi.

Sesonkituotteita- ja palveluita tarjotaan esim. vuodenaikojen mukaan sekä tietysti eri juhlapäivinä ja muina erikoispäivinä, kuten Black Friday ja Halloween. Syksyksi haravoita ja talvirenkaita, kesäksi mökkikamppeita jne. Black Fridayna on hyvä myös yrittää päästä eroon varastoon jämähtäneistä tuotteista. Ja muista! Esim. Äiti- ja Isänpäivät sekä tietysti Joulu on kampanjoiden kulta-aikaa!

Miten verkkopalvelut suunnitellaan?

Bootstrap

Kampanjat ja myyvät kotisivut

Kaikki kampanja- ja laskeutumissivut sekä myyvät ja ytimekkäät kotisivut valmistetaan Bootstrap-kehitysalustan päälle. Jatkossa maksat vain päivityksistä.

WordPress

Verkkosivut, blogit ja foorumit

Laajemmat verkkosivustot, blogit, asiakasfoorumit, tukisivustot ja muut vastaavat suunnitellaan päivitettävän WordPress-julkaisujärjestelmän päälle.

WooCommerce

Verkkokaupat ja järjestelmät

Verkkokaupat toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä sekä monipuolisella
WooCommerce-verkkokauppa-alustalla.

Mikaelin menossa mukana

AliDropship

AliDropship

AliDropship toimittaa kampanjakaupan Dropshipping-tuotteet maailmalle.

Bluehost

Bluehost

Bluehost tarjoaa järeän verkkokaupan alustan, missä päin maailmaa tahansa.

Vistaprint

Vistaprint

Vistaprint toimittaa kampanjaan liittyvät printtimateriaalit nopeasti kotiovelle.

Studio Lume

Studio Lume

Studio Lume suunnittelee logot ja muut printit vuosien ammattitaidolla.

Postia Mikaelilta

Tilaa hyödyllisiä vinkkejäni digimarkkinoinnista, Dropshippingistä ja kaikista muista digipalveluistani. Pidän huolen yksityisyydestäsi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Soita minulle, puh. 044 950 7222 ja kartoitetaan tarpeesi.

  1. Mitä tarvitset? Jos sinulla on sopiva tarjoustuote, tuoteryhmä, palvelu, tapahtuma tai kilpailu, niin ota ihmeessä heti yhteyttä ja laitetaan laskeutumissivusi tuloskuntoon hetkessä! Lähetä saatavillasi olevat tiedot kampanjastasi ja minä huolehdin visuaalisesta, toiminnallisesta sekä teknillisestä puolesta. Laskeutumissivun pituus on n. 1-5 ruutua.
  2. Miten asia etenee? Teen sinulle ehdotuksen, jonka jälkeen on yksi korjauskierros. Lopuksi toimitan sinulle valmiin HTML-kansion ZIP-pakattuna. Saat kampanjallesi ilmaisen yhteyssivu.com/osoitteen, mutta jatkuvalle kampanjalle suosittelen omaa palvelintilaa omalla verkkotunnuksella, joka sisältyy nyt tarjoukseen*
  3. Miksi se on niin edullinen? Koska lanseeraan verkkopalvelujeni rinnalle uuden täysiverisen kampanjakoneiston ja tarvitsen siihen näin uusia referenssejä, eli toisin sanoen haluan sinulta vastapalveluksena vain lyhyen kirjallisen palautteen palvelustani, jos siitä ei ole liikaa vaivaa. 
  4. Kuinka nopeasti saan sen? Saat sen tarvittaessa vaikka seuraavana arkipäivänä! Tämä hinta on nyt voimassa vain rajoitetun ajan tämän vuoden loppuun asti hintaan 240 €. Lanseerauksen jälkeen vuonna 2020, normaalihinta on 480 €, alv 0 %.
  5. Mistä saan lisätietoa? Tutustu kampanja- ja laskeutumissivuihin ja ota yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä minulle viestiä lomakkeella tai soita suoraan numeroon 044 950 7222 / Mikael.

*) Web-palvelin verkkotunnuksella (SSL), sähköposteilla, kampanjakalentereilla, asiakasrekisterillä sekä kävijäanalyysillä (n. 40 € / 12 kk).

Vielä vanhaan hintaan

Lähetä tilauksesi tämän vuoden puolella ja saat
kampanjapaketin vielä hintaan 240 €
(norm. 480 € vuonna 2020). Alv 0 %.

Vuoden 2020 paketit

€  480

Ylläpitopaketti


- kampanjapaketti
- ylläpitopalvelu 12 kk
- erilliset päivitystyöt 60 €/h

Norm. 520 €, alv 0 %

€  960

Päivityspaketti


- kampanjapaketti
- ylläpitopalvelu 12 kk
- erilliset päivitystyöt 40 €/h
- päivityspalvelu 12 kpl * 1 h

Norm. 1240 €, alv 0 %

€  1920

Tehopaketti


- kampanjapaketti
- ylläpitopalvelu 12 kk
- erilliset päivitystyöt 20 €/h 
- päivityspalvelu 12 kpl * 1 h
- uudet kampanjasivut 6 kpl

Norm. 2680 €, alv 0 %

Seuraa minua kanavallasi