Airi – Maksuton WordPress-yritysteema

Airi on uusi WordPress-teema, jossa on kaunis tilava muotoilu, runsaasti valkoista tilaa ja puhdasta typografiaa, jonka ansiosta lukijoiden on helppo keskittyä sisältöön.

Otsikkoalueella on täysleveä banneri-kuva, joka sopii mainiosti yrityksesi toimintapainikkeelle, joka kehottaa kävijöitä ottamaan yhteyttä sinuun tai täyttämään kyselylomakkeen. Seuraavaksi on lyhyt osio, jonka avulla voit jakaa lyhyen yrityksesi historian ja alueen, jossa voit esittää palveluitasi sekä aiempien asiakkaiden ja näiden suosituksia.

Airi-teema on täydellinen freelancereille, virastoille, aloittelijoille ja pienyrityksille, mutta vielä on yksi ominaisuus, joka tekee Airista enemmän kuin vain yrityksen WordPress-teeman. Airilla on täydellinen Elementor-integrointi, joten voit käyttää tätä teemaa helposti minkä tahansa tyyppisille verkkosivuille. Elementorin vedä ja pudota-käyttöliittymän ansiosta voit helposti lisätä elementtejä sivuillesi ja viesteihin, jotta voit luoda minkä tahansa tyyppisiä ulkoasuja. Lisäksi Airi integroituu myös WooCommerce-palveluun, jotta voit aloittaa digitaalisten ja fyysisten tuotteiden myynnin sivustossasi. Kaiken kaikkiaan Airin mukana tulee myös Live Customizer, jolla voit helposti säätää värejä, fontteja, taustoja ja paljon muuta. Tämä maksuton teema on tietysti myös responsiivinen ja käännösvalmis.

Avaimet käteen räätälöitynä, alk. 600,00 €, jonka jälkeen sinun on itse helppo lisätä uusia artikkeleita sivustoosi.


WordPressiin löytyy tänä päivänä jo tuhansia premium-tason ulkoasuteemoja, joita räätälöimällä saat varmasti uniikin, sisällön mukaan suunnitellun verkkosivuston yrityksesi käyttöön. Sijoitus on kertaluontoinen ilman kk-maksuja ja se maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.

Lähetä minulle tarjouspyyntö ja saat paluupostissa ensimmäiset ehdotukset yrityksesi uudesta kotisivuteemasta. Voit myös ladata tämän maksuttoman teeman ja asentaa sen palvelimelle itsenäisesti. Tuki- ja päivitysasioissa palvelen aina mielelläni.


Teematerveisin, Mikael
Puh. 044 950 7222 (ark. klo 9-21)