Alizee – Maksuton WordPress-blogiteema

Harkitse Alizee-ulkoasuteemaa, jos olet kiinnostunut vaihtoehdosta, jolla voit tehdä mitä tahansa portfolioista kuvagallerioihin, tarinankerrontaan ja tapahtumakutsuihin.

Tämä WordPress-ulkoasuteema soveltuu erinomaisesti erilaiseen portfolio-, galleria- ja blogikäyttöön, mutta myös esim. ravintoloiden tapahtuminen julkaisemiseen tai verkkokaupan kampanjatuotteiden lasketumissivustona. Teemaan voidaan tietysti luoda myös normaaleja sivuja kuvineen.

Teemalla on yksinkertainen muuraustyyli, joten se näyttää samalta kuin miten esim. Pinterest-kuvapalvelu on suunniteltu. Reagoivat kuvaelementit näyttävät upeilta mobiililaitteissa, kuten myös parallaksinen otsikko lisää ainutlaatuisen vaikutuksen kiinnittämällä huomiota ja kehottamalla kävijöitä pysymään sivustossasi.

Toistettavat valikot ovat myös hyvä ominaisuus, koska voit käyttää kotisivulla vaihtuvaa sosiaalista valikkoa tai vaihtuvaa sivupalkkia. Koska teemalla on useita sarakkeita, voit valita haluamiesi sarakkeiden määrän ja mukautettuja lisäosia löytyy upotetuista videoista uusiin viesteihin. Muita hienoja ominaisuuksia ovat Font Awesome -kuvakkeet, mukautettu vieritys, värivaihtoehdot ja logo/favicon-lataustyökalu.

Avaimet käteen räätälöitynä, alk. 600,00 €, jonka jälkeen sinun on itse helppo lisätä uusia artikkeleita sivustoosi.


WordPressiin löytyy tänä päivänä jo tuhansia premium-tason ulkoasuteemoja, joita räätälöimällä saat varmasti uniikin, sisällön mukaan suunnitellun verkkosivuston yrityksesi käyttöön. Sijoitus on kertaluontoinen ilman kk-maksuja ja se maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.

Lähetä minulle tarjouspyyntö ja saat paluupostissa ensimmäiset ehdotukset yrityksesi uudesta kotisivuteemasta. Voit myös ladata tämän maksuttoman teeman ja asentaa sen palvelimelle itsenäisesti. Tuki- ja päivitysasioissa palvelen aina mielelläni.


Teematerveisin, Mikael
Puh. 044 950 7222 (ark. klo 9-21)