Parhaat maksuttomat WordPress-teemat uuden räätälöidyn verkkosivustosi pohjana

Kuulet ehkä joskus kommentteja WordPress-teemamaailmassa, että maksuttomat teemat olisivat jotenkin riskialttiita, koska niitä ei myöskään ehkä tueta, tai että ne ovat joskus amatööri-kehittäjien suunnittelemia. Tietysti tämä on tottakin, joten on erittäin tärkeää varmistaa, että maksuton WordPress-teema on laadukkaasti toteutettu ja sille löytyy tarvittava tuki.

Kokoan nyt uusia tarkistettuja ja erittäin vaikuttavia maksuttomia teemoja sivuilleni, joiden tiedetään varmasti sisältävän vaadittavat turvallisuus- ja tukiasiat. Tietysti maksullisilla premium- tai pro-tason teemoilla on yleensä aina vankka, turvallinen koodi sekä jatkuva tukitiimi, joka auttaa sinua, kun olet vaikeuksissa. Mutta siis aina lisähintaan, kk- tai vuosimaksullisena sopimuksena.

Kuitenkin monet maksuttomat WordPress-teemat eivät ole vain mahtavan näköisiä, vaan ne tarjoavat toimivuutta joskus paremmin kuin teemat, joista sinun pitäisi maksaa. Maksuttomat teemat ovatkin ihanteellisia yksityisyrittäjille, bloggaajille, harrastajille ja ihmisille, jotka haluavat vain tehdä online-julkaisun toiminnastaan tai ajatuksistaan. Samalla kuitenkin myös autat näiden maksuttomien teemojen kehittäjiä pääsemään teemojen latausluvuissa ylemmäksi.

Nyt siis esittelyyn tulevista maksuttomista teemoista monet sisältävät todella tehokkaita osia, joiden avulla voit ajatella kahdesti teeman maksamisesta.

Aloituspaketin hinta 600,00 € sisältää valmiina tyylikkään Interface-yritysteeman tapaisen maksuttoman ulkoasuteeman, mutta etsin yrityksellesi myös toimialaan valmiiksi sopivan ulkoasuteeman, joka räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi.

Teen niistä sinulle muutaman ehdotuksen, kun jätät tarjouspyynnön minulle nyt…

Ps. Teemoja lisätään nyt joka päivä lisää, rekisteröidy palveluuni ja seuraa teemoja suoraan sähköpostistasi…


Rahansäästöterveisin, Mikael
Puh. 044 950 7222 (ark. klo 9-21)