Moesia – Maksuton WordPress-yritysteema

Moesia toimii tyylikkäänä WordPress-teemana kaikenkokoisille yrityksille lähes alasta riippumatta, sillä siinä on yksitoista ennalta määriteltyä lohkoa, jotka voit sijoittaa etusivullesi rakentaaksesi haluamasi sivuston.

Jokaisella kotisivulla olevalla lohkolla on kyky toimia parallaksi-taustalla, mikä on hyvä tapa kiinnittää kävijän huomion. Lohkojen taustavärit voivat olla eri värisiä. Teeman mukana on myös useita hienoja animaatioita ja tehosteita, ja blogin eri asettelut auttavat visuaalista läsnäoloasi.

Lisäksi Moesia tarjoaa Google-fontteja, joiden avulla voit valita typografia-asetuksesi sekä reagoida ulkoasuun, jotta ihmiset voivat tarkastella sivustoa mobiililaitteissa, kuten tableteissa ja puhelimissa. Moesialla on myös käännösvalmiusominaisuudet ja mukautetut widgetit, joiden avulla sivustosi voidaan rakentaa nopeammin ja saavuttaa uusia asiakkaita. Sosiaalisen integraation ja mukautetun Voitotsikon ohella Moesia-teema on hyvä valinta.

Avaimet käteen räätälöitynä, alk. 600,00 €, jonka jälkeen sinun on itse helppo lisätä uusia artikkeleita sivustoosi.


WordPressiin löytyy tänä päivänä jo tuhansia premium-tason ulkoasuteemoja, joita räätälöimällä saat varmasti uniikin, sisällön mukaan suunnitellun verkkosivuston yrityksesi käyttöön. Sijoitus on kertaluontoinen ilman kk-maksuja ja se maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.

Lähetä minulle tarjouspyyntö ja saat paluupostissa ensimmäiset ehdotukset yrityksesi uudesta kotisivuteemasta. Voit myös ladata tämän maksuttoman teeman ja asentaa sen palvelimelle itsenäisesti. Tuki- ja päivitysasioissa palvelen aina mielelläni.


Teematerveisin, Mikael
Puh. 044 950 7222 (ark. klo 9-21)