Zakra – Maksuton WordPress-toimialateema

Zakra-teema on tyylikäs, moderni ja responsiivinen teema, jota voidaan käyttää useilla eri toimialoilla. Teeman mukana tulee useita demoja, jotka vaihtelevat liiketoiminnasta sähköiseen kaupankäyntiin. Voit myös käyttää Zakraa luomaan henkilökohtaisen tai yrityksen blogin.

Tämä toimialateema sisältää seuraavat teemat: portfoliot, kampanjat, julkaisut, koulutukset, hammaslääkärit, verkkokaupat, museot, häät, joogat, kylpylät, kahvilat, hyvinvointipaikat ja tuote-esittelyt.

Teema on hyvin joustava ja sisältää upean otsikkokentän, johon voit lisätä taustakuvan ja toimintakehotteen, joka ohjaa kävijät kampanjasivulle.

On myös runsaasti tilaa, mitä voit tarjota yrityksellesi, sekä kykyä esitellä tiimin jäseniä, suositteluja, asiakaslogoja ja tyylikkäitä laskureita. Zakran teeman mukana toimitetaan Elementor-sivunrakentajan laajennus ja uusi WordPress-editori Gutenberg. Sen lisäksi se on GDPR-valmis ja sitä voidaan helposti muokata. Voit määrittää mukautetun tuotemerkin värin sekä valita useita eri otsikkotyylejä. Muita räätälöintivaihtoehtoja ovat 7 lisäosa-aluetta, yleiset asetteluasetukset sekä runsaasti typografisia vaihtoehtoja.

Zakran teema on optimoitu SEO: lle, joka auttaa sinua sijoittumaan paremmin hakukoneissa, lataamaan sivut nopeasti ja se sisältää demon sisällön, jotta voit nopeuttaa suunnittelua ja käyttöönottoa.

Avaimet käteen räätälöitynä, alk. 600,00 €, jonka jälkeen sinun on itse helppo lisätä uusia artikkeleita sivustoosi.


WordPressiin löytyy tänä päivänä jo tuhansia premium-tason ulkoasuteemoja, joita räätälöimällä saat varmasti uniikin, sisällön mukaan suunnitellun verkkosivuston yrityksesi käyttöön. Sijoitus on kertaluontoinen ilman kk-maksuja ja se maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.

Lähetä minulle tarjouspyyntö ja saat paluupostissa ensimmäiset ehdotukset yrityksesi uudesta kotisivuteemasta. Voit myös ladata tämän maksuttoman teeman ja asentaa sen palvelimelle itsenäisesti. Tuki- ja päivitysasioissa palvelen aina mielelläni.


Teematerveisin, Mikael
Puh. 044 950 7222 (ark. klo 9-21)