Opas onnistuneen verkkopalvelun suunnitteluun

7 vaihetta – Mikael Kytönen (C) 2019


Puuhastelusta ammattimaisemmaksi

Oletko uudistamassa kotisivuja, perustamassa verkkoblogia, avaamassa asiakasfoorumia tai kenties uutta verkkokauppaa?

Tässä oppaassa kerron, miten suunnittelet ammattimaisen verkkopalvelun ilman aiempaa kokemusta. Saat ohjeet ohjelmiston valintaan sekä selkeän linjauksen suunnitella toimiva verkkopalvelu.

Sillä, mikä verkkopalvelu on kyseessä tai mitä tarjoat tai missä, ei ole juurikaan merkitystä vaan luomani metodi toimii alasta riippumatta.


Tämä opas soveltuu sinulle, jos…

  • haluat itse suunnitella yrityksesi verkkopalvelun
  • haluat oppia suunnittelemaan toimivia verkkopalveluita asiakkaillesi
  • haluat toimia yrittäjänä ajasta ja paikasta riippumattomana

Opas sisältää 7 käytännön vaihetta

  1. Julkaisualustan valinta
  2. Verkkopalvelun perustaminen
  3. Sisällön suunnittelun vaiheet
  4. Ulkoasuteeman valinta
  5. Lisäosien valinta
  6. Verkkopalvelun toteuttaminen
  7. Hakukoneoptimoinnin alustus

Oppaan ohjeilla pääset hyvin alkuun

Tässä oppaassa kerron sinulle oikotien siihen, miten suunnittelet ammattimaisen verkkopalvelun ilman stressiä tieto- tai markkinointitekniikoista.

Voit suunnitella verkkopalvelun pääkohdat ja tekniset tarpeet itse ja hankkia tarvittaessa luomasi vaatimusmäärittelyn turvin sisällöntekijän ja palvelunrakentajan muualta tai toteuttaa koko palvelun itsenäisesti.


Verkkopalveluja jo yli 20 vuotta

Olen itse yli 20-vuotta internettiä rakentanut iki-innovatiivinen elämäntapayrittäjä, joka elää ja työskentelee tällä hetkellä Espanjan valkoisella rannikolla, Costa Blancalla. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: mikaelkytonen@yhteyssivu.com tai puhelimitse: 044 950 7222.


Auta muita menestymään ja menestyt itse

Pari huomiota siitä, miksi tein ja jaan tämän oppaan ilmaiseksi: Ensimmäiseksi, minulla on halu auttaa varsinkin uusia pienyrittäjiä taipaleellaan. Toisekseen, pitkän yrittäjäkokemuksen varjolla olen huomannut, miten tärkeää verkostoituminen nykypäivänä on ja varsinkin sen oman panoksensa antaminen tähän yhteisöön.

Kun annat jotain hyödyllistä muille, saat ajan myötä myös itsekin siitä jotain takaisin ja samalla myös oma esillä olosi sekä arvostuksesi kohenee.


Liity postituslistalleni nyt

Jos verkkopalvelujen suunnittelu sekä digimarkkinointi kiinnostaa sinua, niin käy ihmeessä verkkosivuillani tilaamassa viikottainen uutiskirjeeni.

Liity sähköpostilistalleni osoitteessa: www.yhteyssivu.com ja saat tämän ilmaisen oppaan suoraan sähköpostiisi sen ilmestyttyä, sekä viikottain hyödyllisiä vinkkejä digimarkkinoinnista.


Ilmainen opas julkaistaan pian

Tarkkaile sähköpostiasi!

Tätä Johdanto-sivua saa jakaa vapaasti, voit myös ladata tästä jaettavan PDF-version.

Terveisin, Mikael