Internet-palvelut ja sosiaalinen media

Verkkopalvelut


Kaikki WordPress-pohjaiset verkkopalvelut!

– Verkkosivut – Verkkoblogit
– Verkkokaupat – Verkkolehdet
– Verkkokatalogit – Verkkofoorumit

Tutustu verkkokauppaani…

 

Suunnittelupalvelut


Verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus

Kun tarvitset rautaisen ammattilaisen mielipiteen web-hankinnoistasi tai kokonaan uuden verkkosivuston tai räätälöidyn web-ohjelmiston.

Kampanjasivut ja laskeutumissivut

Tarvitsetko nopeasti ilmaisen kampanjasivun, jossa on kansisivu, esittelysivu, toimintopainike, yhteyslomake ja karttasijainti? Tutustu ilmaiseen yhteyssivuun…

Info-TV myymälän TV-ruudulla tai web-mainoksena

Ruutumainoksella voit esittää liiketilassasi tarjouksia tai ehdotuksia asiakkaillesi. Voit käyttää InfoTV-järjestelmää myös web-mainoksena. Järjestelmä vaatii Smart TV:n. Tutustu InfoTV:seen…

Sosiaalisen median ratkaisut

Suunnittelen yrityksellesi toimivat sosiaalisen median ratkaisut ja opastan niiden yhteiskäytössä, päivittämisessä, markkinoinnissa sekä jakelussa. Tutustu Facebook-kampanjoihin…

Google-palvelut

Yrityksen näkyminen eri Google-palveluissa ja muissa hakukoneissa on nykyään elintärkeää. Tarkista löytyykö yrityksesi eri hakulistauksista ja karttapalveluista, myös mobiilisti.

Mainosmateriaalien suunnittelu ja toimitus

Tilaa kaikki mainosmateriaalisi kauttani suoraan kotiovellesi! Nopea ja edullinen palvelu. Suunnittelen logollasi ja tiedoillasi kaikki mainosmateriaalit.

 

Mainosmateriaalit


Uuden logon suunnittelupalvelu
Jos yritykselläsi ei ole vielä kunnon logoa tai se kaipaa uudistamista, niin suunnittelen sen sinulle tyytyväisyystakuulla. Tilaa myös uudet mainosmateriaalit!

Käyntikortit kulkevat aina mukana
Käyntikortit sopivat niin yrityksille, työntekijöille kuin yksityisille henkilöillekin, mutta ne sopivat myös verkostoitumiseen, urheiluun, ajanvarukseen, bonusten keräämiseen yms.

Levitä sanaa flyereilla
Flyerit ovat olleet markkinoinnin kulmakivi jo vuosikymmenien ajan – ja syystä. Niistä on paljon hyötyä tapahtumien ja tarjousten mainostamisessa ja avajaisten ilmoittamisessa.

Kaikki tarvitsemasi mainosmateriaalit
Kortit, Flyerit, Esitteet, Ruokalistat, Muistiot, Esittelykansiot, Mainoslehtiset, Banderollit, Julisteet, Kyltit, Ikkunatarrat, Autotarrat, Mainoslahjat, Kalenterit yms.

 

Yksityiskonsultointi


Kotisivujen suunnittelu
Kartoitan kanssasi yrityksesi kotisivutarpeet ja niiden mukaan oikeat työkalut niiden saavuttamiseen. Käydään sivuston valmistaminen vaihe vaiheelta läpi yhdessä.

Nykyisten sivujen päivittäminen
On hyvinkin mahdollista, että haluaisit itse päivittää nykyisiä kotisivujasi, mutta tarvitset alkuun hieman opastusta ja tärkeitä neuvoja. Käydään päivittämisen vaiheet läpi yhdessä.

Facebook-markkinointi
Käydään tehokkaan sosiaalisen markkinointikanavan vaiheet kohta kohdalta läpi ja luodaan sinulle ensimmäinen kampanja. Muokataan sitä ja analysoidaan saatuja tuloksia.

HTML5/CSS3-koodiopetus
Koodaaminen on hauskaa! Vaikka maailma onkin tulvillaan erinäköisiä kotisivukoneita, tulee tilanteita, kun sinun pitäisi muokata <html> -koodia tai .css{} -elementtejä.

 


Ota yhteyttä jo tänään! Soita ark. klo 9-21, puh. 044 950 7222 / Mikael