Facebook-kampanja 1vk

140,00 

Viikon tehokampanja sis. perustason analyysin, kohdennetut mainosnäytöt, konseptisuunnittelun, mainossuunnittelun ja -budjetin, sekä analyysin ja loppuraportin.

Kuvaus

Facebook-mainonnalla tavoitat asiakkaasi tehokkaasti ja kohdennetusti.

Mainonnan kohdentamisessa hyödynnetään kuluttajien omia kiinnostuksen kohteita. Tehokkaimmillaan kuluttaja ei koe näkevänsä mainontaa, vaan itseään kiinnostavaa, relevanttia sisältöä.

Facebook-mainonnan suurin etu on sen kohdennettavuus. Mainoksiasi näytetään esimerkiksi iän, sukupuolen, paikkakunnan, ammatin tai kiinnostuksen kohteiden perusteella valikoidulle yleisölle. Tällä tavoin tavoitat tehokkaasti kaikkein potentiaalisimmat asiakkaat.

Facebook tavoittaa lähes puolet suomalaisista päivittäin, ja se tarjoaa erinomaisen kanavan yritykselle tavoittaa paitsi laajoja, myös tarkasti valikoituja kohderyhmiä. Poiketen hakusanamainonnasta Facebook-mainonnalla saat yrityksesi mainoksia näkymään myös sellaisille henkilöille, jotka eivät vielä etsi yrityksesi tuotetta tai palvelua.

Facebook-mainonnassa on mahdollista käyttää kuvia, videoita sekä kuvakaruselleja, joten se sopii todella moneen eri tarkoitukseen, olipa tavoitteesi sitten tykkääjien määrän kasvattaminen, myyntiliidien hankkiminen, tuotteiden myyminen tai joku muu.

Tavoita asiakkaat kohdennetusti!

Viikon tehokampanja sisältää perustason analyysin, sekä:

  • kohdennetut mainosnäytöt
  • konseptisuunnittelun
  • mainospäiviä 7 pv
  • mainossuunnittelun 1 kpl
  • mainosbudjetin* 10,00 € / pv
  • ylläpidon ja seurannan
  • analyysiraportin

* Lisää koriin 2 tuotetta ja mainosbudjettisi on 30,00 € / pv

Huom! Uutuutena nyt jatkuva viikkokampanja hintaan, vain 125,00 € / vk (maksu kerran viikossa). Tutustu tästä viikkotuotteeseen…