Yhteistyökumppanit

Studio Lume – Graafinen suunnittelu ja valokuvaus

Katja Konga (graafinen suunnittelija, artenomi) on vuosien saatossa suunnitellut ja toteuttanut painotöitä laidasta laitaan: käyntikorteista messuosastoihin, ikkunateippauksista pakkaussuunnitteluun, kirjoista oppaisiin, luetteloihin ja vuosikertomuksiin – itse asiassa kaikkea mahdollista yritysten markkinointiin ja viestintään liittyvää materiaalia. 

Jatka sivustolle…

Vistaprint – Markkinointimateriaalit

Vistaprint, Cimpressin tytäryhtiö, antaa miljoonille yrittäjille ympäri maailmaa mahdollisuuden markkinoida liiketoimintaansa ammattimaisesti. Laaja valikoima laadukkaita ja edullisia tuotteita sekä jokaisen osaamiseen ja tarpeisiin soveltuvat suunnittelutyökalut mahdollistavat personoitujen materiaalien luomisen, joilla yritys voi tuoda esille viestiään.

Jatka sivustolle…

Bluehost – WordPress-palvelimet

WordPress.org on suositellut Bluehostia jo vuodesta 2005. Yhteistyössä Bluehostin kanssa saat kaiken WordPressin voiman yhdessä innovatiivisten laajennusten, teemojen ja saumattomien kolmannen osapuolen integrointien kanssa. Nämä ominaisuudet tekevät Bluehostista parhaan paikan rakentaa, kasvattaa ja hallita kaunista WordPress-verkkosivustoa.

Jatka sivustolle…